Perfekte pistaciesnegle i fad

Læskende, lækker iskaffe

Varmen har ramt Danmark, og væskeindtaget stiger, men lysten til varme drikke falder oftest… Jeg har løsningen på dette, en dejlig, nem og læskende iskaffe som er perfekt i sommervarmen – og så tager den ingen tid at lave!

Lækker, læskende iskaffe

3 store glas

Tilb. 2-3 minutter

Ca. 800 ml mælk (vi brugte minimælk, alt kan bruges)

3 spsk. instant kaffe (reguler selv ift. hvad du bryder dig om)

Lidt kogende vand – knapt en dl

3-4 spsk. hasselnøddesirup (andet sirup kan også bruges)

Isterninger

Fremgangsmåde

  • Kom instantkaffen ned i en kande (jeg brugte en 1 liters kande)
  • Hæld kogende vand udover, og rør det sammen indtil at instantkaffen er opløst.
  • Tilsæt sirup
  • Kom din mælk op i en mælkeskummer og skum det en smule – du kan også nøjes med blot at hælde mælken ned til blandingen.
  • Rør iskaffen rundt.
  • Tilsæt godt med isterninger i dit/dine glas og vupti, så er du klar.

 

TIP:

  • Tilsæt evt. noget fløde eller is til din iskaffe for at gøre den mere dessert-agtig.

1 Kommentar

Skriv endelig en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte pistaciesnegle i fad